ÜDVÖZÖLJÜK A FÜLÖP VENDÉGHÁZ HONLAPJÁN!

Vendégházunk a Fertő part kapujában, a nyugat kapujában található,Nyárligeten. A település 2003. május 18-án kultúrtáj kategóriában a Világörökség részévé vált. Nyárliget, Fertődtől 5km-re, magyar-osztrák államhatártól pedig 3 kilométerre helyezkedik el. A közelben fekszik Európa ötödik legnagyobb tava, a Fertő tó illetve a Fertő-Hanság Nemzeti Park, az Esterházy kastély,a Széchenyi kastély és még számos kastély, tájház, fürdő és emlékhely.

2014 januárjában nyitottuk meg családias hangulatú vendégházunkat, ahol 6 barátságos szobával várjuk leendő vendégeinket, mindegyik szobához természetesen külön-külön fürdőszoba tartozik. A szobáinkban 1-2 ember elhelyezését tudjuk vállalni. Családok, kisebb baráti társaságok, kerékpáros, túrázok számára ajánljuk. Előzetes egyeztetés alapján tudunk biztosítani reggelit és segítünk kerékpár kölcsönzésében is.  Vendégházunk előtt vagy zárt udvarunkon parkolási lehetőséget biztosítunk vendégeinknek.

Előzetes telefonos egyeztetés után, minden esetben kérünk e-mailban visszajelzést!

 

Vendégeink minden kérését lehetőségeink szerint megszervezzük-megoldjuk!

 

A csodálatos táj és a fesztiválok a minőségi kikapcsolodás lehetőségét nyújtja a nyugodt feltöltődésre vágyók és a természeti szépségek aktív felfedezői számára.

 Várjuk szeretettel megkeresését!